Een winkel vol kado's

van Hollandse souvenirs tot leuke geschenkartikelen

Typisch Holland

Martins atelier is gecombineerd met een mooie kado-shop, die wordt gerund door Marijke. Daar vind je een uitgebreid aanbod van souvenirs, cadeauartikelen, speelgoed, allerhande bijzondere klompen, Delfts blauw, leuke interieurdecoraties en kado-pakketten.

En als jij denkt dat oud-Hollandse souvenirs alleen in Volendam verkrijgbaar zijn, kom je in Luttenberg voor leuke verrassingen te staan.

Bekijk onze winkel in 360-graden

Unieke cadeau's zoals de geboorteklomp

Eens wat anders dan een rompertje? Laat dan een geboorteklomp maken, handgemaakt en met de naam van de kleine ingebrand.

Mooie hebbedingetjes voor de kleine portemonnee, maar ook exclusievere artikelen. De hit van nu: houten tulpen in diverse kleuren! En wat dacht je van klompenvogelhuisjes?

Uniek in Nederland: de klompenkoekjes, speciaal gemaakt door een bakkerij uit de regio. En heb je de klompendropjes al geprobeerd?

Ons klompen-atelier is geopend van maandag t/m vrijdag van 9.00 t/m 18.00 uur. Zaterdags zijn wij geopend van 9.00 tm 16.00 uur. Zondags zijn wij gesloten. In de maanden oktober t/m maart zijn wij 's-maandags gesloten.

decoratie artikelen

een leuke kramieken kip of uil of een uil gemaakt van blik deze artikelen zijn sinds enkele maanden ook verkrijgbaar in ons atelier